HVP-275 detektor vysokého napětí

Informace o zboží z internetového obchodu www.tecpel.cz





Kód zboží: 214

Výrobce: Tecpel co., ltd.

Záruční lhůta: 2 roky

Cena
3790,- Kč
( 4586,- vč. DPH )


Detailní popis

Přístroj Hi-Prox se skládá z interní střídavé snímací senzorové desky, otočného přepínače pro volbu citlivosti, zvukové signalizace (výkonný bzučák s vysokým tónem), vizuálního indikátoru (diody LED s vysokou svítivostí) a tří baterií velikosti „C".

Hi-Prox detekuje střídavá napětí s použitím senzorové desky. Senzorová (snímací) deska sejme část vyzařovaného elektrického pole (V/m). Elektrické pole je zesíleno a zpracováno vnitřními obvody a následně spustí vstup integrovaného obvodu CMOS. Tento integrovaný obvod nabíjí přes diodu kondenzátor. Jakmile napětí na kondenzátoru dosáhne určité úrovně, dojde k inicializaci bzučáku a vizuální indikace LED.

Spouštěcí úroveň je pevná (změna logické úrovně CMOS). „Interní test" přiloží napětí na senzorovou desku, právě jako by měl senzor snímat napětí. Tester Hi-Prox umožňuje identifikaci střídavých napětí od 220 V do 275 kV. Jeho skříňka je vyrobena z polyuretanu průmyslové třídy a může být připevněna na linkovou tyč. Malá válcová část přístroje Hi-Prox je vhodná pro většinu adaptérů linkových tyčí.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.tecpel.cz/zbozi/3832/